Na niebiosa, alez o co chodzi??? w czym ja sie gubie, jakie zeznania, jakie racje ???Nie jestem zadna oskarzona czy podejrzana zeby jakes zeznania skladac
napisalam co wiem, napisalm , ze Nav na 99 % wysle nas na interesujacy kurs jezeli to nam pomoze w poszukiwaniu pacy, czy tez tuzpo ukonczeniu zapewni nam
prace, gdzie sa takie 20 mniutowe kursy na kase fiskalna?osobiscie tak ekspresowym sie nie spotkalam nigdy

ale mozliwe , ze wystepuja -poprostu ja nie znam aztak szybkich.
ostanio byly u nas organizowane kursy nakase fiskalna ale trwaly z tego co pamietam 4-5
dni...kazdy moze wniesc do tematu jakas inofrmacje dodatkowa, ja napisalam to co wiem , co mialo miejsce, nic nie wyssalam z palca- ktos wie wiecej ,lepiej prosze bardzo niech dzieli sie swoja wiedza o ile zechce, sama z checia skorzystam o ile to przyda mi sie kiedys w zyciu
Jakis wycig szczurow ktos chce zorganizowac, to nie zemna, komus przeszkadza, ze pisze jakie info?
, trudno, jego problem, jezeli napisze cos nieprawdziwego czy nie majacego racji bytu, przepraszam z gory zrobilam to nieumyslnie, widocznie duzo nauki przedemna, raczej staram siepisac tylko takie rzeczy ,ktorych jestem pewna, nie lubie wprowadzac w blad-o ile to mi sie przydazy , to jak juz napisalam,nie bedzie to celowe z mojej strony. w odroznieniu od nielicznych ja nie jstem nieomylna i umiem sie do bledu przyznac.amen